See veebileht kasutab küpsiseid (cookies).

Jätkades TJO Konsultatsioonide veebilehe kasutamist, nõustud meie kasutajakogemuse parandamiseks mõeldud küpsiste ja nende kasutamise tingimustega. Tutvu meie andmekaitse põhimõtetega.

Main content section

EASi tehnoloogiainvesteeringu toetuse II voorus 164 taotlejat

4. mail suletud tööstusettevõtja tehnoloogiainvesteeringu toetuse II taotlusvooru laekus taotlusi 164 ettevõttelt. Programmi taotlusvooru rahaline kogumaht on 320 miljonit krooni ja rahastamisotsused tulevad juulis.

Esimeses taotlusvoorus oli kokku 152 taotlejat (rahalises mahus 564 miljonit krooni). Välja jagati 269 miljonit krooni ja see jagunes 51 ettevõtte vahel. Suurima toetussumma saajaks oli TJO Konsultatsioonide kaasabil taotluse esitanud Sangla Turvas AS 26 miljoni krooniga. Ettevõte plaanib kaasaegse tehnoloogia abil suurendada järgneva 3 aasta jooksul tootmise efektiivsust, lisaks on projekti tulemusena tootmine keskkonnasäästlikum ning suureneb ekspordikäive.

(Allikas: EAS)

Loe lähemalt, kuidas TJO Konsultatsioonid saab aidata tehnoloogiainvesteeringute ettevalmistamisel: https://www.tjo.ee/konsultatsioon/tehnoloogiainvesteeringute-plaani-ettevalmistamine/

Tunned huvi?